Твой Успех учебный центр Херсон

Курс бариста в Ізмаїлі


ОПИС КУРСУ


Курс бариста в Ізмаїлі в навчальному центрі Твій Успіх

Запрошуємо на курс бариста в Ізмаїл в УЦ Твій Успіх. Якщо ви хочете працювати професійним бариста або просто любите каву – тоді цей курс для вас!

Навчання проводиться в навчальному центрі в спеціально обладнаній аудиторії. Учням надається професійна кавоварка, кавомолка (електро або механіка) і вся необхідна матеріально-технічна база. Під час курсу студенти самостійно купують молоко і каву, необхідні для приготування кавових напоїв.

Програма курсу:

  • Кавове обладнання та його налаштування.
  • Відпрацювання навичок і основних способів приготування кави.
  • Співробітники вчаться готувати справжню італійську каву. Після курсів вони зможуть порадувати клієнтів еспресо і капучино, якими пишався б корінний італійський бариста.
  • Уміння поєднувати каву з сиропами, алкоголем і шоколадом, створюючи напій з оригінальним смаком.
  • Консультування клієнтів, уміння надавати повну інформацію про каву, її користь і переваги.

Нижче представлені деякі фото відпрацювання кавового меню учнями курсу


НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА


1.Вступ. Історія кави. Види обробки кави.
  • Етимологія. Поширення у Європі. Виробництво. Етапи обробки кави. Перебивання кави. Сортування та підсмажування кави.
2. «Все про арабіка і робуста»
  • Арабіка( кава аравійська) Поширення та екологія.Господарське значення та застосування. Хімічний склад. Сорти. Робуста (Кава конголезька). Поширення та екологія. Використання.
3. Помол та екстракція.
  • Кава грубого помола. Кава середнього помолу. Кава тонкого помолу. Кава надтонкого помолу. Загальні правила вибору помолу. Екстракція. Параметри екстракції.
4. «Пристрій кавомолки»
  • Кавомолка. значення. Етимологія. Способи помелу кавових зерен. Види кавомолок.
5. Професійне кавоварне обладнання та поводження з ним.
  • Еспресо-кавоварки. Суперавтоматичні професійні кавомашини. Традиційні професійні кавоварки. Стаціонарні та заливні кавомашини. Аксесуари.
6. Майстерність бариста. Базова техніка Кавове меню. Основи техніки безпеки на робочому місці.
  • Основні сорти кави. Способи заварювання. Технологія еспресо. Значення води у приготуванні кави. Правила складання кавового меню. Оформлення. Техніка безпеки бариста на робочому місці. Робоча форма.
7. Класика на основі еспресо.
  • Етапи приготування еспресо, американо, латте, капучіно та ін. Техніка роботи з молоком. 30 класичних напоїв на основі еспресо.
8.Мистецтво приготування чаю.
  • Вода для чаю. Рекомендований посуд для чаю. Температура та правила заварювання чаю. Сорти чаю.
9. Організація робочого місця баріста. Санітарно-гігієнічні вимоги у барі.
  • Посуд для подачі кави та напоїв на його основі. Правила надання кавових напоїв. Різновид посуду. Санітарно-гігієнічні вимоги у барі. Обладнання, інвентар, посуд та тара. Прийом та зберігання продуктів. Умови зберігання. Особиста гігієна персоналу. Дотримання санітарних правил.
10. Основи техніки латте-арт.
  • Процес створення латте-арту. Процес утворення малюнка. Стилі. Основні постаті латте-арт.

ЦІНИ НА ІНДИВІДУАЛЬНІ ТА ГРУПОВІ ЗАНЯТТЯ




Міні-група



Індивідуально

Представництва в інших регіонах