Курси кондитера в Ізмаїлі в НЦ Твій Успіх


Програма курсу обговорюється індивідуально з кожним учнем і підлаштовується під сезонність.
Програма курсу кондитер в Ізмаїлі:
- По-перше, характеристика сировини. Хімічний склад. Інвентар. Техніка безпеки.
- По-друге, технологія приготування дріжджового тіста, бездріжджового, пісочного, заварного, бісквіти.
- По-третє, основні процеси приготування тортів і тістечок.
- А також креми і вершки, способи приготування,
- Шоколад і шоколадна глазурь,
- Суфле і муси,
- Оформлення і дизайн,
- Подача готових десертів. Сервірування. Поєднання з напоями.
Запис на курси відбувається за попередньою консультацією з викладачем та обговоренням програми навчання, яка підлаштовується індивідуально під кожного учня.


